Paus

Kommer inte blogga på ett tag. Men jag kommer tillbaka den 1 augusti och då blir allt som vanligt.

Min dag

Idag så har jag vart i sickla med mamma. Vi skulle köpa en ny mobil laddare för min hade gått sönder. Sen kollade vi i lite affärer. Imorgon åker vi nog till landet. Men vi får se för det här vädret har ju inte vart så bra.

Michael kors

Fick mammas Michael kors väska. Den är ganska lite men väldigt söt. Love it.

Just nu

Godmorgon

Inget

Bloggandet har inte vart så bra för att jag inte har gjort något de senaste dagarna. Men jag lovar det ska bli bättre snart.

Sorry

Har inte bloggat idag för jag har inte gjort något speciellt. Men det är ju skönt det med. :) Men snart blir det väll middag och sen blir det väl bara att fortsätta slappa.

Ny målade naglar

Love smycken

Dagen

Dagen var ju lite jobbig först men allt blev bättre sen och vi började parats lite. Jag är ganska blyg av mig men det gick bra. Nu ska jag sova för jag har fått ont i huvudet. Men puss och kram.

Tråkigt

Sitter och kollar på tv. Idag så är en kompis till mig hemma hos oss men vi har inte träffats på ett väldigt långt tag så vi har inget att prata om så allt är väldigt stelt.

Inget

God morgon jag vaknade för en timma sen och kollar på tv just nu. Idag kommer jag nog inte göra något.

Beyoncé

Ligger och kollar på Beyoncé på tv. Så himla duktig och vacker.

Mat

Har precis lagat mat till mig själv. Gott.

Stan

Ska åka till stan nu med mamma men jag bloggar när jag kom mer hem.

Friday the 13th

Ja idag så ät det fredag den 13. Dagen är inget speciellt för mig. i min familj är det typ en turdag. Men varför har fredag den 13 blivit en otursdag egentligen. det verkar inte vara så många som får otur den 13. Om det har hänt er något fredag den 13 så kan ni kommentera det.

Hatar svensk sommar

Idag så kommer jag nog inte göra så mycket för det regnar ju ganska mycket. Och nu blixtrar det typ. Usch jag hatar detta vädret.

Sov så gott

Nu ska jag sova tror jag. Eller jag ska iallafall försöka. God natt.

Dagens outfit

Nu är jag hemma igen

Hej nu är jag hemma. Har vart ed mina kompisar hela dagen. Först fikade vi sen blev vi sugna på macdonalds glass så vi gick till skanstull och köpte en. Sen har vi mest hängt i blecktornsparken och kikat med varandra. Hade så kul idag.

God dag

Idag är det torsdag och jag vet inte vad jag ska göra idag. Kanske jag träffar mina kompisar men jag vet inte. Annars blir det väll att chilla hemma kanske sola jag vet inte. Men kommer blogga sen iallafall.

Top Shop

Så nu tänkte jag visa vad jag köpte idag. Top Shop är ganska dyrt men just nu är det rea så allt ligger runt 200-300 kr tror jag.
 
Först har ni en tröja med massa coola färger. jag älskar hålet på ryggen av tröjan.
 
 
 
 
Här är ett par vanliga jeans och jag köpte. Väldigt sköna.
 
 
Mina shorts så himla snygga. väldigt somriga och jag älskar dem.

Hemma

Åkte till stan med mamma och hennes kompis. Det blev lite shopping men det visar jag sen.

Ellen

Tjena tjena just nu ligger jag i min säng och tittar på Ellen. Jag är jätte trött idag fast att jag sov till typ elva. Men vi får se vad som händer idag.

Wings

Min favorit låt just nu är Wings av Little Mix. Little mix vann X-factor i England. Jag har typ spelat sönder låten och kan snart hela texten.
Vilken är eran favorit låt.
 

Fråga

Vad vill ni se på min blogg. Vad vill ni att jag ska blogga om. Om ni har något speciellt ni tycker att jag borde blogga om så är det bara att skriva.
 

Mellis

Blev ingen stan idag så jag har städat mitt rum hela dagen. Men det är bra för nu är det rent iallafall.

Tisdag

Hej hur mår ni idag. Jag mår bra iallafall. Idag vet jag inte vad jag ska göra jag kanske åker in till stan men jag vet inte. Men annars blir det väll bara att chilla här hemma.

Good night

New York

Nu tänkte jag berätta om mitt drömresemål New york. Jag har typ alltid villat åka ditt men min pappa har sagt att jag och min syrra är för små. Men jag vill jätte gärna åka ditt och bara drömma mig bort och shoppa se massa sevärdheter äta god mat och bara må så himla bra. Se staden som aldrig sover, se allt lysa upp, alla gulataxin köra förbi. Man har ju sett massa bilder på de höga skyskraporna och allt och någon gång vill man ju se det på riktigt. Någon gång kommer jag åka ditt det lovar jag. Men vi får bara vänta och se.

Åker till stan

Målat mina naglar

Vad tycker ni?

Äppelpaj till frukost

Forrest Gump citat

Nya smycken

Fick nya smycken av mamma idag. Jag älskar färgen på smyckena. Passar perfekt till sommaren.

iPad

Vi är fortfarande kvar hos mammas kompisar och jag har jätte tråkigt. Men som tur tog jag med mig ipaden.

Möta mamma sen

Så har typ precis fixat mig och typ om en timme ska jag möta mamma vid liljeholmen och vi ska typ åka till hennes kompisar. Men det blir väll bra kommer nog blogga ganska mycket för att jag kommer inte ha något annat för mig.

Tror jag ska sova nu

Mina favorit nagellack

Så detta är mina tre favorit nagellack. Det blå är från Gina Tricot och det använde jag på skolavslutningen.

Det glittriga är från make up store och det nagellacket fick jag i present för några år sen, jag tycker det är väldigt bra och jag brukar använda det om jag ska någon stans annars så pimpar det upp outfiten lite extra. 

Sen har vi ett vanligt nagellack från malva som är en väldigt fin rosa och den använder jag typ när jag bara behöver måla naglarna.

Vilken tyckte ni var finast?

 

Godis

Nu så har jag precis ätit middag och nu äter jag godis. Mums!!!!! Vill ni smaka?

Hemma outfit

Morgon

Just nu sitter jag och äter frukost. Men idag så kommer jag vara helt ensam hemma för mamma ska jobba hela dagen so jag får väl göra något. Det kanske blir sol för då kan jag sola lite. Men vi ses så bloggar jag senare.

Twitter

Om ni är lika twitter tokiga som jag följ mig då.

Dagens outfit

Tvättat håret

Nu har jag tvättat håreet och plattat det. Men idag var jag i stan då helt plösligt när jag skrev det andra inlägget så frågade mamma mig om jag ville åka in till stan så det gjorde vi. Vi gick runt i några affärer. Jag köpte ett skärp och en jätte söt tröja. sen slutade dagen på stan med en middag på McDonald's och sen åkte vi hem.
 
Men vad har ni gjort idag?

 
 

Åkt

Nu så har pappa och Julia åkt så då är det bara jag och mamma hemma. Idag kommer jag nog inte göra så mycket kanske typ tvättar håret. Det är nog de intressantaste som kommer hända mig idag. Men kommer försöka blogga om nått roligt sen. 

 Men nu ska jag sticka till stan med mamma tror jag. Får se om jag hittar något.

God natt

Nya ringar

Fick nya ringar av mamma.
Kameran ville inte fokusera men jag tyckte det blev bra ändå.

Tråkigt

Idag har jag haft tråkigt som vanligt. Men imorgon åker pappa och Julia, Julia ska följa med pappa när han jobbar. Min pappa här kapten på en lastbåt och kommer vara borta i tre månader. Men min lilla syster Julia kommer bara vara där i en månad sen åker jag och mamma till riga och hämtar julia och pappa kommer vara kvar och kommer hem i Oktober tror jag. Men det kommer gå bra hoppas jag. 

Dagens outfit

Frukost

Sitter och äter frukost nu och kollar på top model. Idag ska jag nog inte göra något speciellt mest chilla. Men det blir bra också. bloggar senare.

Outfit

Hemma från landet

Nu är jag tillbaka från landet. Jag hade det väldigt bra. Vi typ chillade, grillade och paddlade. Men nu är jag äntligen hemma. Men har typ inget mer att berätta för vi gjorde inte så mycket saker. Men nu ska jag typ äta lite jordgubbar och titta på tv.

Här kommer bilder från de senaste dagarna.

 

 

Mean girls

Så på eftermiddagen så åkte jag mamma och syrran till min moster. Där åt vi middag och sen gjorde vi inte så mycket. sen skulle mamma åka till högdalen för att köpa något men det var slut men mamma köpt lite andra saker istället sen när vi står i kassan och ska betala så kommer det typ 5 pers som typ skriker och springer efter en annan kille ena killen typ river ner saker i mataffären. Mamma säjer att jag ska springa ut och jag springer in i bilen så att de konstiga personerna inte ska slå till mig. personer gick ut sen och gick iväg så allt blev bra sen. jag tänker bara säga att jag aldrig kommer vara i högdalen mer. 

sen kom vi hem och jag och min syrra sätter oss och tittar på Mean girls. Men nu ska jag typ gå och lägga mig. imorgon så åker jag till landet och stannar där tills på onsdag eller torsdag. Men kommer försöka blogg endå.

  

Här får ni en bild på mig idag som min syster tog.

 

 

 

 

 

Söt sommar fest outfit

Sushi

Åt nyss lunch och det blev sushi. sen ska jag nog titta lite på tv sen fixa mig för jag ska träffa min moster idag tror jag men vi får se. Men jag bloggar lite senare. 

Sommar party look

RSS 2.0