Igår

Så igår så träffade jag Fanny vid Luma och vi åkte till östermalmtorg. Sen gick vi till svampen och möte Emmy vi gick tillsammans till humlegården för att träffa William. Där var det ganska mycket folk det tog en stund tills vi kom fram till honom för han var typ omringad av massa tjejer. Men sen så stod vi framför honom han var så glad och man kunde inte sluta titta på honom. Vi fick ta kort med honom och hans autograf. Vi stod där ett tag en försökte vi klämma oss ut och då säger jag hej då William och han säger hej då. Vid det tillfället var jag skit glad och typ skakade skit mycket. Efter det gick vi och köpte nått och dricka och satt oss i kungsträdgården sen gick vi till gina och kollade på lite saker gick tillbaka till Kungsan där satt vi ett tag sen bestämde vi oss för att gå på bio så vi reserverade biljetter till snow white and the huntsman. Vi gick och åt på donken sen åkte vi till sickla och såg filmen. Filmen var väldigt bra tycker jag och kristen stewart var en mycket bättre skådespelare i den här filmen än i Twilght filmerna. Sen satt vi utanför bion och frös. Vi gick tillbaka till sjöstan och satt oss på en bänk och typ pratade. Det var skit kallt men Fanny hade en filt så vi alla trängdes ihop och satt oss under den. Sen var det någon typ äckliga fulla killar som ropade på oss och då sprang vi iväg för vi var skit rädda. Sen gick alla hem.

nu sitter jag och gör inte ett skit.

Några bilder.

I

Min vägg

Autogarf

Glömde visa atougrafen jag fick av William.

William Spetz

Idag så träffade jag ju William. Så himla skön person han var glad hela tiden och jag fick en bild med honom.
En av de bästa dagarna i hela mitt liv tack William. :)
Berättar mer om dagen imorgon.

Måste gå snart

Måste snart gå och möta Fanny för vi ska ju till Williams fanträff.

One direction grejer jag köpte

Bilder från Gränna och på vägen till Göteborg

Imorgon

Imorgon så ska jag träffa min kompisar och vi ska till Humlegården och typ träffa William Spetz För han har typ en fanträff där imorgon. Men vi får se hur det blir. Nu ska jag snart sova men måste kolla klart på Criminal minds. Det är ett program jag har fasnat för. men ha det gött.
 

Back Home

Nu är jag tillbaka från Göteborg. Så i tisdags åkte jag till Göteborg  men först så var jag hos tandregleringen och då sa dem att jag skulle ta bort tandställningen den 27 augusti. Ni fattar inte hur glad jag är men jag kommer nog ändå sakna den lite. Men sen åkte vi iväg först så hade vi ett stopp i Gränna och köpte lite polkagrisar. Sen åkte vi iväg mot Göteborg och det tog några timmar men sen runt 8 tiden var vi framme. Vi gick upp till rummet och lämnade våra saker sen så gick vi ner till restaurangen och åt. Jag tog en caesarsallad för jag hade så himla ont i tandställningen. Men efter det så var kl ganska mycket så vi gick upp till rummet och chillade där ett tag sen sov vi.

Nästa dag

Vi vaknade runt nio och gick ner till frukosten och åt. Idag så skulle vi till Liseberg. Liseberg öppnade  inte fören kl 13 så vi gick till en affär där dem sålde lite One Direction grejer. Jag köpte en tröja armband och lite pennor. Sen gick vi tillbaka till hotellet och var där ett tag men sen tog vi spårvagnen till Liseberg. Vi var på Liseberg till kl 7 och jag åkte Balder, Flumride och Lisebergbanan och några fler. Jag och syrran körde ett snackshjul där man kunde vinna chips och då vann jag två chips påsar. Vi åt också lunch på Liseberg och då blev det caesarsallad igen för jag hade fortfarande ont i tänderna. Sen åkte vi tillbaka till hotellet och åt egentligen skulle vi äta ute men vi orkade inte så vi beställde pizza kycklingvingar och förstås en caesarsallad på hotellet och satt och åt på hotellresturangen som igår. Sen var vi på rummet och kollade lite på tv sen sov vi.

Sista dagen.  

Vi vaknade halv nio och jag var skit trött.  Men idag skulle vi åka hem så jag städade mina saker. Vi gick ner åt frukost sen och åt. Därefter så checkade vi ut och sen åkte vi ivåg till en bår och åkte runt i skärgården en stund men sen var det dags att dra sig hem mot Stockholm.  Men vi hade några stop på vägen till Stockholm. Först stannade vi i Göta kanal och kollade på när båtar slussade. Vi var där i typ en kvart sen åkte vi vidare. Då skulle vi till Norrköping och köpa glassför de har jätte god glass med massa smaker. Jag tog en bägare med två kulor en med melon och den andra med choklad. Sen var vi äntligen på väg hem men gissa vad då kommer en bilkö och vi sitter typ fast i den i en halvtimme. Sen kom vi äntligen hem. Nu har jag mest vilat och tittat på tv.

Nu när jag är hemma kommer bloggningen bli bra igen.

Här kommer några bilder de andra kommer i andra inlägg.

 

Top shop outfit

Här är en skit snygg outfitt som jag har gjort.
Vad tycker ni?

Tack

Tack alla ni som komenterar och säger att min blogg är fin och så. 

I bilen

Nu är jag i bilen på väg till Göteborg.

God morning

Just nu så sitter jag och tittar på TV shopen för det finns inget annat att titta på. Idag så åker jag till Göteborg men jag måste först till tandregleringen och fixa min tandställning. Efter det så åker vi till Göteborg med ett stop i Gränna. Men just nu så ska jag bara vila sen måste jag klä på mig och sånt.

Vad ska ni göra idag?

Allt klart

Då har man packat klart och duchat  för imorgon åker jag till Göteborg med pappa och syrran. Bloggningen kommer inte vara så bra då men jag ska göramitt bästa.

Mina favoritskor

Tänkte göra ett inlägg och vissa mina favoritskor.
 
 
 
Här är ett par av mina favorit Convers. Skorna är designade som USA flagga.
 
 
 
Mina rosa Hunters är så fina jag älskar den rosa färgen och dem sticker ut.
 
 
Här är mina sommar skor med lite klack. Dem här skorna hade jag på skolavslutningen.
 
 
Här är mina andra Convers i en ljus lila färg. Dem här skorna har jag inte amvändt så mycket. vet ej varför. 

Dåligt väder

Vem är det som har beställt det hemska vädret.

Förlåt att jag inte bloggat men när jag vaknade så åt jag frukost sen åkte jag med pappa och syrran till sickla för hon skulle köpa ett spel.  Sen åkte vi till ett thai sushi ställe med jätte god mat vi åt buffé och då får man ju ta hur mycket man vill så jag tog typ lite av varje och blev så himla mätt och trodde att jag skulle spricka. Sen åkt vi hem och då tittade vi på tv sen typ somnade jag i en halv timme. Men nu är jag här och ska försöka blogga så mycket så möjligt.

Skön dag

Ååå vad skön dag jag har haft idag. Som jag skrev förut så åkte jag och pappa till landet. På landet så låg jag typ på studsmattan och bara chillade. Åå vad jag älskar att ha sommarlov. Men runt kl 5 åkte vi hem och hemma åt jag middag och blev så himla mätt och höll på att spricka. Men nu ska jag typ fortsätta chilla kanske kolla på Michael Jackson kväll som går på trean ikväll men vi får se.

Här får ni några bilder som jag tog idag.

Mode collage

Åker till landet

Hej eller god morgon idag så jag åka till landet med pappa över dan. Får se vad jag gör där antagligen så hoppar jag studsmatta. Men nu börjar det typ regna så vi får se hur det blir med det. Men annars åker vi till sicka. Självklart när jag skrev att det regnar så slutar det regna. Ja ja nu ska jag klä på mig sen åker vi.

Hade ingen bild så ni får en bild på när mina kompisar hoppade studsmatta hos Emmy.

Minigolf

Hej min dag har vart jätte bra. Först åkte vi till nacka forum men det var ju stängt så vi bestämde oss för att spela mini golf så då åkte vi till söder och körde mini golf. Det gick ganska bra för mig. Jag fick fyra hole in one. Pappa var jätte stolt och kallade mig familjens tiger Woods. Vet ej om jag ska bli så glad för att bli kallad det men vem bryr sig. Tyvärr vann jag inte fast att jag fick fyra hole in one. Pappa vann. Men jag var nöjd ändå. Sen åkte vi hem och åt middag. Och efter det har jag mest vilat.

Här kommer ganska många bilder.

 

sommar outfit

 
Här är ett lite sommar collage som jag gjorde nyss. väskan och skorna är från HM och det ändra är från Gina tricot.
 
 
 
 

Måste gå nu

Hej sticker snart till Nacka forum för min syster ska köpa något där och jag följer med för jag har inget för mig. Men vet inte när jag kommer hem för vi kanske sticket till Ikea för jag behöver en ny byrå. Men nu väntar jag bara på resten av familjen sen sticker vi.

Här får ni en bild på min frukost. Det blev yoghurt med flingor.

 

Midsommar outfit

Det hade jag på mig igår.

Min midsommar

Hej hur har eran midsommar vart? Min har i alla fall vart väldigt bra. Först vara jag hemma med familjen och då gjorde vi inte ett skit. Men sen cyklade jag pappa och min lillasyster till en restaurang som heter Göteborg där tog vi nått att dricka och en glass med jordgubbar. Sen cyklade vi hem och åt middag och tårta. Sen har jag mest spenderat dagen med familjen och det är alltid trevligt.

Här kommer några bilder från dagen.

här är colan och glassen jag åt på resturangen.

 

 

Här är bild på tårtan min mamma och syster gjorde.

Hur jag hade dukat.

Min nya väska

Tänkte lägga up två bilder på min nya väska som jag fick av min mamma.

Glad midsommar

Gos morgon idag är det ju midsommar och den ska jag spendera hemma med familjen. det kommer bli kul tror jag. men jajg tror att jag ska äta frukost nu sen städa lite.
Men ha en bra midsommar.

Instagram

Hej följd gärna mig på instagram jag heter alexandraaa98. Om ni vill att jag ska följa er så skriv erat instagrm namn så följer jag er.

God natt

Hej är ganska trött nu och tänkte gå och lägga mig. Men först måste jag borsta tänderna. Sov gott så bloggar jag imorgon.

21 Juni

Tjena tjena bloggen. Idag har jag som vanligt chillat. 
Men det är ju också skönt. Jag vispade nyss grädde som jag hade till jordgubbarna som mamma köpte idag och kladkakan som hon bakade igår. Men nu ska jag titta på top model sen ska jag nog kolla vad jag ska äta idag. Är otroligt sugen på Sushi men man vet ju aldrig. Men ha det så bra så bloggar jag sen.

Här får ni en bild på det jag åt.
 

Rosa iphone skal

Svar

Det var någon som undrar vart affären som man köper One direction saker ligger. Den ligger på Kungsgatan 38-40

När jag ska till Göteborg

Så ska jag besöka den här affären och köpa massa One Direction saker.

Senaste dagarna

Förlåt att jag inte bloggat men har verkligen inte haft nån lust och så har jag varit super trött. Men igår så var jag med mina kompisar vi var ute sen åkte jag Fanny och Emmy till söder för att äta och då blev det thai mat. Shit vad gott det var typ den godaste thai maten jag ätit.

Idag har jag inte gjort ett skit men Niall skulle ha en twitcam imorse men den funkade inte. Annars har jag typ sovit och tittat på tv.

Imorgon åker mina kompisar bort och då vet jag inte vad jag ska göra typ vara med mamma vi kanske åker till stan man vet ju aldrig. Men mamma köpte ett nytt ska till mig men det får ni se imorgon.

Här är några bilder på maten vi åt.

 

Mat

Här får ni en bild från dagen. Bilden kommer från när jag Fanny och Emmy åt midag.

Dagens outfit

Har så jävla tråkigt

Har tråkigt

Har precis tittat klart p en twitcam som Josh och Niall gjorde. Men nu vet jag inte vad jag ska gör. Men jag kanske smsar mina kompisar och ser om de kan göra något men vi får se om jag orkar.

Trött

Tänkte blogga igår men hade ingen lust sen. De senaste dagarna har jag vart med mina kompisar.

Men idag vet jag inte vad jag ska göra om någon har en jätte bra idag så kan den sms mig. Men puss och kram.

Här får ni en bild på mina strumpor.

Upptagen

Hej jag har vart upptagen de senaste dagarna men jag kommer berätta om dagarna snart jag lovar men ni får vänta en stund.
Puss!!!

Glass

Just nu

På bussen på väg till Emmy.

Gårdagen hos Emmy

Förlåt att jag inte har bloggat men jag går och träffar mina kompisar kl 12 och kommer typ hem runt 22 så då orkar jag inte blogga.

Men nu tänkte jag berätta om igår först mötte jag tjejerna vi båten och vi åkte över till Emmy. När vi kom till Emmy så började vi laga mat. Det blev pasta med köttbullar. Efter det åt vi Ben & Jerry. Sen satt vi mest och klagade på våra tråkiga liv. Se fick vi idena att spela spel och då vann Fanny. Sen efter några timmar tror jag så började vi sminka Hedda och sen Fanny och sen hade en photoshoot. Sen blev vi typ hungriga så vi gick till Konsum och köpte soppa, chips och godis. Efter det satt vi mest och åt sen åkte vi alla hem är Emmy mamma kom hem. Men det var en rolig dag.

Skolavslutningen

Igår var det skolavslutning. Först så var hela klassen i matsalen och lärarna pratade och man fick ett brev. Sen var man ute på skolgården och några elever på skolan sjöng och rektorn pratade. Sen hade vi äntligen SOMMARLOOOOV. Jag och tjejerna skulle till Grönan men vi skulle ta en båt som åkte kl halv 12 så vi gick och satt oss på ett café och fikade lite. Sen kom båten och vi åkte till grönan. Vi var på Gröna lund i några timmar sen ville ingen åka hem så vi åkte till söder och satt där och pratade en stund. Jag Fanny och Emmy åkte tillbaka till sjöstan och köpte mat på Max och åt vid en brygga. Vi satt där tills solen började gå ner sen gick jag hem. När jag kom hem så duschade sen så satt jag mig vid teven och gick och la mig sen.

Här kommer två bilder från dagen.


Köpt lycka

Kläder

Här är min skolavslutningsgoutfit.

Stadsvandring

Förlåt att bloggningen inte har vart på topp men har inte haft tid att blogga.

Men idag så hade vi stadsvandring då gick vi runt i stan och gjorde saker. Det var skit tråkigt. Det som var bra att vi slutade ganska tidigt. Därefter det så åt vi lunch i skolan, sen gick jag och Fanny till Hedda självklart med Hedda. Där bakade vi en tårta. Jag och Fanny gick därifrån runt kl 5. Då gick vi till Consum och köpte vindruvor som vi ska ha med oss till franskan imorgon för vi ska fransk fika. Det var min dag.

Jag tänkte lägga upp en bild på det jag ha på mig på avslutningen lite senare.

Min dag i stan

Hej nu sitter jag och tittar på tv. Men jag tänkte berätta om min dag.

Först så åker vi till Kungsträdgården(jag och min kompisar) för att titta på Rix fm festivalen. Vi kom ganska tidigt så vi bestämde att vi skulle gå till McDonald’s och köpa lite mat. När vi kom tillbaka till så hade jätte mycket folk kommit så vi stod lite längre bort från scenen men det gjorde inget. Efter en stund så fick Evelina typ solsting så vi gick och satt oss i skuggan. Det var tyvärr inga bra artister där så vi gick en promenad till humlegården och satt där ett tag. Därefter åkte vi hem för typ alla var hungriga. När jag kom hem så åt jag sen satte jag mig och tittade på tv. (standard) Men nu har jag borstat tänderna och duschat och ska sova snart.

Imorgon är det ju skola och då ska vi typ gå en stadsvandring. Det som är tur är att vi slutar väldigt tidigt.

Men det var allt jag bloggar imorgon.

Här kommer lite bilder som Emmy tog.

Tjejerna tyckte också att jag skulle ha på mig rött

läppstift. Så här såg det ut.

Sitter i en park!!!!

Hej jag sitter i en med tjejerna.

Min frukost

Just nu

Äter Ben & Jerrys.

Mitt namn är Alexandra

Hej jag heter Alexandra och jag är en vanlig tonårig som har en blogg. Här kommer jag blogga om allt möjligt som händer i mitt spännande liv. Jag är ett stort One Direction fan. Jag älska ratt vara med mina kompisar och jag längtar till sommarlovet. Det var allt jag hade att säga.

Jag hade en blogg som hette Alexandrakristina.blogg.se men den slutade jag blogga på för att jag var lat. Men nu ska jag försöka blogga så mycket så möjligt.


Välkommen till min nya blogg!

RSS 2.0